Sunday, November 14, 2010

gelang tungsten power berkuasa ajaib

hye..rasa kelakar bila baca isu ~~gelang tungsten power berkuasa ajaib-sambil mampu menjana pendapatan pasif-beribu-riban-tanpa perlu mengeluarkan setitik peluh pun-. kalau korang baca dalam paper isu ini , ( paper konpem la menangkan selebriti je kan..hoho)..watak antagonis dalam cerita nih adalah blogger Aidid Mu'addib yang mana beliau dengan beraninya mendedahkan segala  penipuan yang tidak logik akal bila difikirkan balik..manakala watak "hero-in-the-paper" semestinya orang yang femeys dengan tagline AC di manaa~~~???

dalam latest posting bro Aidid, dia ada contact dengan kilang di China yang keluarkan gelang yang sama dan sebijik yang dikeluarkan oleh syarikat gah tuh..believe it or not, the price is...

laporan asal oleh blog dia. cek one posting dia kat SINI
time tuh dia dia just compare harga dari kompeni kat china tuh dengan katalog online AC..harga yang dia dapat hanya USD 25.Then latest dia follow-up lagi by email, harga yang dia dapat hanyalah USD12.50..

kalu convert bodo USD12.50 tuh dapat lah dalam RM 38

dan ini contoh gelang AC jual:


and now do u believe it~~ RM38 Vs RM1000
 ok, to be fair..kalau dia cakap harga tuh termasuk harga kos penghantaran, logiknye tak akan sampay harga seribu kan kan..kalau tak, takkan selendang, tudung , keronsang yang dari china tuh oleh maintain harga murah..

kadang2 aku kecewa tengok orang melayu kalau nak berniaga nak untung kaw-kaw, tapi masalahnya cara nya yang agak bodoh..makan duit bangsa sendiri,..what a shame~~

malas nak tulis panjang-panjang..aku bagi link..korang bukak baca dan nilai sendiri..
kalau harapkan paper hairan mentos tuh..konpem la semua blogger jahat..

blog Aidid Mu'addib : dia dah lakukan kajian mendalam pasal semua skim MLM neh, gelang AC hanya satu daripada banyak lagi skim mangkuk tingkat mengarut-ngarut yang dia dah dedahkan ..

to encik Aidid, dun worry about police report, we know ur r right .cheers!



Saturday, November 13, 2010

hye there!

dah lama tak update..dah bersawang rupanya kat sini..hehe..
a lot things happen since 3 months ago,,